PROIECTEAZĂ-ȚI PROPRIUL DESIGN DE ECHIPAMENT SPORTIV!

Sporește-ți motivația pe teren sau în competiție. Personalizează echipamentul tău sau al echipei tale! Alege dintr-o serie de stiluri, adaugă culorile și grafica. La final selectezi mărimile, adaugi emblema echipei și gata! Linia de finish te așteaptă.

Categorii:

Let’s connect

Search

Image Alt

CUM COMAND

1. Cere o ofertă colegilor noștri

Contactează-ne pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie. Poți face acest lucru fie prin email vanzari@bellotto.ro, la telefon: 0737 364 388 sau poți completa formularul aici.

Colegii noștri te vor ajuta să alegi cele mai potrivite produse și îți vor trimite o ofertă neobligatorie.

2. Vei primi o ofertă personalizată

Colegii noștri te vor ghida să alegeți cele mai potrivite produse, care să corespundă nevoilor, cerințelor și bugetului tău și îți vor trimite o ofertă personalizată neobligatorie.

3. Stabilește o întâlnire cu unul din agenții noștri

Dacă vrei, unul dintre colegii noștri te poate vizita la sediul tău, cu un set de mostre, pentru a vedea măsurile. O să vezi și singur care e calitatea produselor noastre!

4. Confirmare comandă

Odată ce confirmi comanda, colegii noștri de la design vor pregăti un mock-up 3D în baza instrucțiunilor sau a design-ului primit.

Pentru a obține rezultatul dorit și pentru cea mai înaltă calitate a sublimării este necesar să ne trimiți design-ul sau logo-urile în format vectorial (corel, ai , eps, pdf vector), iar imaginile să fie la rezoluție de min. 300 dpi, CMYK.

Dacă nu ești sigur de culori, îți vom transmite gratuit mostrarul nostru sau o imprimare pe țesătură a designului.

5. Producție

După confirmarea design-ului și a comenzii, vom începe producția. Timpul nostru de livrare depinde de capacitatea de producție și perioada în care este plasată comanda. Timpul de livrare este între 10-20 de zile lucrătoare, din momentul confirmării comenzii. Este necesară o plată de minim 50% în avans înainte de începerea producției.

6. Livrare

După ce comanda ta a fost produsă, colegii noștri de la controlul calității încep verificările, pentru a ne asigura că produsele sunt conforme cu standardele noastre de calitate, apoi le pregătim pentru a fi expediate la adresa dată.

You don't have permission to register